Holistische, intuïtieve coaching ​​​​met ondersteuning van paarden
voor volwassenen, jongeren en kinderen (vanaf 8 jaar)

​​​​​Net als de wegen van een kudde soms ondoorgrondelijk kunnen lijken, zijn ook onze levenspaden niet altijd even duidelijk. Ben je het spoor even bijster en kan je wel wat wegwijs gebruiken? Coaching met paarden heeft een meerwaarde! ​​​​​​​


In coaching met paarden wordt je niets voorgekauwd maar sta je stil bij wat er gebeurt in je werk en in je leven. Een kudde paarden bestaat niet uit verschillende individuen maar enkel op z'n geheel. Elk individu bestaat dan ook enkel en alleen door de gratie van de kudde en stelt alles in het werk voor het welzijn en overleven van die kudde. Tijdens een sessie zullen paarden je steeds bij hun kudde proberen te betrekken. 

Als zeer gevoelige wezens zijn het ware meesters in het 'luisteren'. Ze praten niet maar laten zien wat ze bij je ervaren en helpen je zo tot een ander/juister en meer rustbrengend inzicht komen. Dit zorgt ervoor dat je op een liefdevolle manier tot inzichten kan komen. 

Ervaring met paarden is niet vereist en ook angst voor deze prachtige dieren hoeft je er niet van te weerhouden. Ik ken mijn kudde door en door en begeleid jou op professionele wijze doorheen je proces.​​​​​​​​​​​​​​

<<tarieven>>

In een fenomenologische coachsessie richt ik me niet enkel op jou maar wordt je volledige systeem (gezin, familie, vrienden, collega's,...) meegenomen in het proces. Net deze holistische benadering zorgt ervoor dat duurzame veranderingen bewerkstelligd kunnen worden.

De focus ligt dan ook niet zozeer op de symptomen dan wel op het aanpakken van de oorzaak ervan. Coachen met paarden vanuit systemisch perspectief is een zeer diepgaande manier van coachen die - indien je je er voor openstelt - op relatief korte tijdspanne veranderingen teweeg kan brengen. De intuïtieve benadering stelt me in staat om tot de kern van je diepste wezen door te dringen en op zielenniveau met jou in gesprek te gaan. Van daaruit kan een totaal ander beeld ontstaan dat nog maanden erna doorwerkt.​​​​​​​

Wil je graag ervaren wat een systemische sessie voor jou kan betekenen alvorens met ons in zee te gaan? Meld je dan snel aan voor onze kennismakingsworkshops; Galloping to the beat of your ancestral drum!

Wat een mooi mens met prachtige paarden ben jij! Je bracht me reeds op de parking een veilig en geruststellend gevoel. De ontmoeting met de paarden was nieuw maar ó zo veilig met jou aan mijn zij. Je zelfzekere uitstraling werkt aanstekelijk.
Samen met Misty heb jij me in één coachingsessie laten voelen waar de knoop van jaren ver zit. Diep respect en enorm veel dankbaarheid voel ik voor jullie.
Weg-rijdend van het domein voelde ik me sterker, zekerder en niet meer alleen. *RE-BORN TO BE ALIVE* Oprechte dankjewel Jo en Misty.​​​​​​​
Ik wou je even een berichtje schrijven sinds onze kennismaking. Ik was aangenaam verrast...vooral nadien. Als ik alles wat heb laten bezinken...heeft het toch wel een grote indruk gemaakt bij me. Had het niet gedacht.
Er viel ergens een zware last van mijn schouders omdat je me direct begreep maar ook innerlijk. Moest effe bekomen van het effect met het 1ste grote paard...dat ineens van me wegging als ik wat nerveuzer werd... nu merk ik na 2 weken dat ik wat rustiger ben...ik zie dat aan mijn hondje. Ik wandel meer met haar en laat ze al spelend lopen op het strand en ze is nu meer aan mijn zijde. Maar op een aangenamere manier dan voor je bezoek.​​​​​​​
De puzzelstukjes vallen maar verder op z’n plaats. Duidelijk een coach die PERFECT aanvoelt wat mensen nodig hebben en het ook met heel haar hart geeft. Ik kan je daarvoor niet genoeg danken. Jij hebt veel meer gedaan dan zaadjes geplant, bij jou en de paarden in Latfinga kregen ze ook de ideale input om te groeien. En daarnaast werden en worden ook nog vele zaadjes geplant die ook weer kunnen groeien. Ik zal altijd dankbaar blijven dat jij in mijn leven bent gekomen, een TOP-coach en PRACHT-mens.​​​​​​​
Gisteren tijdens de coaching ervaarde ik heel wat gedachten en gevoelens. Pas achteraf, als het een beetje heeft kunnen bezinken, wordt het duidelijk hoe goed jij de sessie begeleid hebt.
​​​​​​​Van de eerste tot de laatste minuut stel je me op mijn gemak. Je neemt de tijd om door te gaan met het afpellen van de ui tot het goed voelt. Je geeft ruimte en tijd en dit met niet teveel, maar ook niet te weinig woorden. Je creëert een rustige, veilige omgeving. Alles mag er zijn. Achteraf heb ik gevoeld dat het veel impact heeft gehad. Ik had een klop van de hamer zoals ze zeggen, zowel fysiek als mentaal.
Erg bedankt voor de steun en de bijzondere ervaring. En erg bedankt aan Misty voor de machtige ervaring. Het was geen makkelijk proces, maar ik ben tevreden met de inzichten en hoop deze ook te kunnen integreren.​​​​​​​​​​​​​​
De volledige impact van jouw coachsessies is me pas duidelijk geworden één jaar na afronding van mijn traject. Vaak blijft het effect van therapeutische sessies beperkt tot het luchten van mijn hart en helpend bij de crisis, waarin ik me op dat moment bevind.
Dat geldt ook voor jouw sessies, maar daarboven gaan ze nog zoveel verder dan dat. Je laat me nadenken, houdt me een spiegel voor en geeft me tools in handen waarmee ik zelf aan de slag kan. Je geeft zoveel meer dan men op het eerste zicht zou verwachten!​​​​​​​
Hayhay Joke, ik ging normaal rond 2 weken terug komen. Het was een heel krachtige sessie en ik merk dat er veel zaken zichzelf nu aan het oplossen zijn waarvoor ik énorm dankbaar ben! Dus voorlopig laat ik het LeveN op zijn beloop& vertrouw ik op de verdere natuurlijke transformatie. Een oprechte bedanking vr de diepe sessie! Tot in de SpontaniteiT de la ViE ✨
Shamanic healing met krachtdieren

Hoe en waarbij moet de balans hersteld worden? Is er sprake van een schadelijke invloed waarvan jij je niet bewust bent? Is er in het verleden een stuk van je ziel 'verdwenen'? Of zijn de voorouders verstoord door een verkeerde levenswijze? Dit zijn enkele van de vragen, die tijdens een sjamanistische healing aan bod kunnen komen. Immers alles wat een negatief effect heeft op ons functioneren vraagt om een herstel van balans.

Gaandeweg je leven verlies je delen van je ziel, geef je ze weg of worden ze zelfs gestolen... Dit ontstaat door een ongeluk, overlijden van geliefden, mishandeling, verbroken relaties, misbruik en andere ingrijpende ervaringen en trauma's. Bij lichamelijk of lichamelijk trauma ontvlucht een stukje van de ziel het lichaam om deze ervaring te kunnen overleven. Deze delen zijn essentiële delen van jezelf, die jou van leven en vitaliteit voorzien. Deze delen zijn echter essentiële delen van jezelf, die jou van leven en vitaliteit voorzien. Wanneer je een groot zielsdeel of meerdere zielsdelen verloren hebt, ben je niet langer in staat je leven ten volle te leven, hetgeen volgens de sjamanistische zienswijze uiteindelijk tot ziekte (mentaal of fysiek) leidt.

Sjamanistische healing met krachtdieren is een uiterst zuivere en krachtige methode, die zeer diep op je energetisch lichaam (door)werkt en lang met je meereist. Het is een werkvorm, die doelgericht heling brengt bij lichamelijke, psychische en andere klachten die je verhinderen optimaal van je leven te genieten. Tijdens een healingsessie wordt je opnieuw verbonden met de perfectie van jouw oorspronkelijke natuur. Je innerlijk wezen weet immers perfect wat je nodig hebt, alleen komt dit niet altijd overeen met wat je denkt of verwacht. De krachtdieren begeleiden jou en geven je wat je nodig hebt om je zelf te verbeteren en eventuele problemen op te kunnen lossen.​​​​​​​ Ze helpen je je goede eigenschappen te versterken en datgene wat je mist toe te voegen. Of ze staan je bij in het volgen van je intuïtie. ​​​​​​​

Naargelang de weersomstandigheden en jouw persoonlijke voorkeur kunnen deze sessies in het bijzijn van de kudde doorgaan.


 <<tarieven>>​​​​​​​​​​​​​​

Bedankt Jo, voor de fijne healing. Ik voelde me echt gerustgesteld en op mijn gemak! Je hebt me heel duidelijk verteld en uitgelegd wat komen ging en wat ik kon verwachten.
Mijn probleem van jaren, dat zelfs de dokter niet weg kreeg, is een kleine week weg geweest. Ik weet nu dat ik geduld moet hebben en jou nog enkele healingsessies moet laten doen zodat mijn probleempje eindelijk opgelost geraakt.
Bedankt voor je goede zorg! ​​​​​​​