Een sessie boeken

Een afspraak maken via het contactformulier is de makkelijkste weg. Telefonisch is natuurlijk ook altijd mogelijk. Vaak ben ik door mijn werkzaamheden echter niet in de mogelijkheid om je oproep te beantwoorden. In dat geval volstaat een klein berichtje na de bieptoon.​ 

Een goede voorbereiding is goud waard. Na jouw aanmelding voor een groeitraject, een fenomenologische of healing sessie ontvang ik graag uiterlijk zeven dagen voor onze geplande afspraak het ingevulde intakeformulier en het door jou ondertekende coachcontract en informed consent formulier. Alleen op die manier kan ik me voldoende voorbereiden. Zo niet, zie ik me genoodzaakt onze afspraak te annuleren.

Duur van een sessie

Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten, al naargelang wat nodig is. Ik volg daarin het tempo van jouw ziel en die... laat zich niet dwingen. Hou er dus rekening mee dat het ook wat langer kan uitlopen.

Betaling

Betalingen van de sessies dienen steeds vooraf te gebeuren. Concreet betekent dit dat je bij het afsluiten van een sessie reeds betaalt voor de volgende afspraak. De betaling van de eerste sessie ontvang ik graag uiterlijk twee dagen voor het afgesproken tijdstip. Betalingen ter plaatse gebeuren bij voorkeur contant. Ik beschik niet over een bancontactterminal. Eventueel kan je wel met je smartphone betalen.

Kindercoaching

Om jouw kind een veilige situatie te bieden, blijft alles wat tijdens de sessies besproken wordt binnen de muren of de weides van mijn praktijk. Dit betekent dat ik zonder de toestemming van jouw kind geen gedetailleerde informatie kan delen. Enkel wanneer zijn/haar veiligheid of de veiligheid van anderen in gevaar is, maak ik hier een uitzondering op. Als ouder laat ik je natuurlijk niet in de kou staan en betrek ik je zeker en vast bij het verloop van de coaching. 

Kledij

Fenomenologische coachsessies gaan voor het overgrote deel in de buitenlucht door. Hou er rekening mee dat het er soms behoorlijk drassig kan bij liggen. Rubberen laarzen zijn dan zeker geen overbodige luxe! Healing sessies gaan - zolang de weersomstandigheden het toelaten en naargelang jouw persoonlijke voorkeur - door in het bijzijn van de paarden. Eens de temperaturen onder 16°C zakken, vinden deze plaats op mijn thuisadres. Draag comfortabele loszittende kledij!

GSM

GSM's werken storend. Graag zou ik je willen uitnodigen om ze niet bij je te dragen tijdens de sessies.

Doorverwijzing

Hoewel coaching en enegetische therapie een mooie aanvulling kunnen zijn op psycholgische of medische hulp kan het zeker niet als vervanging gezien worden. Indien blijkt dat gerichtere ondersteuning nodig is, verwijs ik je door naar andere, meer gespecialiseerde hulpverleners. 

Algemene voorwaarden

Door een sessie of groeitraject te boeken verklaar je jezelf automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.​​​​​​​