Een sessie boeken

Een afspraak maken via het contactformulier is de makkelijkste weg. Telefonisch is natuurlijk ook altijd mogelijk. Vaak ben ik door mijn werkzaamheden echter niet in de mogelijkheid om je oproep te beantwoorden. In dat geval volstaat een klein berichtje na de bieptoon.

Stiptheid

Ik streef naar een maximum aan kwaliteit tijdens de sessies en houd daarbij niet nauwlettend de tijd in de gaten. Daar ik niet over een wachtzaaltje beschik, is stiptheid dus de enige manier om volledige discretie te kunnen garanderen.

Duur van een sessie

De duur van een sessie beslaat tussen 60 en 120 minuten, afhankelijk van jouw vooruitgang.​ De kosten voor een coachsessie worden berekend naargelang de verstreken tijdsduur. Deze wordt afgerond op een kwartier. 

Kledij

Coachingsessies gaan voor het overgrote deel op de weide door. Gedurende de wintermaanden kunnen de weiden er drassig bijliggen. Rubberen laarzen zijn dan geen overbodige luxe! Voor een healingsessie is comfortabele, makkelijk zittende kledij de perfecte keuze.

GSM

GSM's werken verstorend tijdens healingsessies en afleidend bij coachings. Schakel ze zowel bij healing als coaching volledig uit.

Doorverwijzing

Hoewel coaching een mooie aanvulling kan zijn op psycholgische of medische hulp kan het zeker niet als vervanging gezien worden. Indien blijkt dat gerichtere ondersteuning nodig is, word je doorverwezen naar huisarts of andere gespecialiseerde hulpverleners. 

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een sessie, workshop, evenement of groeitraject verklaar je jezelf automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​