Een sessie boeken

Een afspraak maken via het contactformulier is de makkelijkste weg. Telefonisch is natuurlijk ook altijd mogelijk. Vaak ben ik door mijn werkzaamheden echter niet in de mogelijkheid om je oproep te beantwoorden. In dat geval volstaat een klein berichtje na de bieptoon.

Duur van een sessie

Een sessie duurt gemiddeld 45 tot 75 minuten, al naargelang wat nodig is. Een kort coachtraject bestaat meestal uit een vijftal coachsessies en één terugkomsessie na een zestal weken.​​​​​​​

Kledij

Coachsessies gaan voor het overgrote deel buiten door. Gedurende de wintermaanden kan het er drassig bij liggen. Rubberen laarzen zijn dan geen overbodige luxe!

GSM

GSM's werken storend. Graag zou ik je willen uitnodigen om ze niet bij je te dragen tijdens de coachsessie.

Doorverwijzing

Hoewel coaching & natuurtherapie een mooie aanvulling kunnen zijn op psycholgische of medische hulp kan het zeker niet als vervanging gezien worden. Indien blijkt dat gerichtere ondersteuning nodig is, word je doorverwezen naar  andere gespecialiseerde hulpverleners. 

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een sessie, workshop, evenement of groeitraject verklaar je jezelf automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​