Een sessie boeken

Een afspraak maken via het contactformulier is de makkelijkste weg. Telefonisch is natuurlijk ook altijd mogelijk. Vaak ben ik door mijn werkzaamheden echter niet in de mogelijkheid om je oproep te beantwoorden. In dat geval volstaat een klein berichtje na de bieptoon.​ 

Een goede voorbereiding is goud waard. Na jouw aanmelding voor een coachingsessie ontvang ik graag uiterlijk zeven dagen voor onze geplande afspraak het ingevulde intakeformulier en het door jou ondertekende coachcontract en informed consent formulier. Alleen op die manier kan ik me voldoende voorbereiden. Zo niet, zie ik me genoodzaakt onze afspraak te annuleren.

Duur van een sessie

Een fenomenologische coachingsessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten, al naargelang wat nodig is. Ik volg daarin het tempo van jouw ziel en die... laat zich niet dwingen.​​​​​​​ Hou er dus rekening mee dat het ook wat langer kan uitlopen.

Kledij

Fenomenologische coachingsessies gaan voor het overgrote deel in de buitenlucht door. Gedurende de wintermaanden kan het er behoorlijk drassig bij liggen. Rubberen laarzen zijn dan geen overbodige luxe! 

GSM

GSM's werken storend. Graag zou ik je willen uitnodigen om ze niet bij je te dragen tijdens de coachingsessie. 

Doorverwijzing

Hoewel coaching en natuurtherapie een mooie aanvulling kunnen zijn op psycholgische of medische hulp kan het zeker niet als vervanging gezien worden. Indien blijkt dat gerichtere ondersteuning nodig is, verwijs ik je door naar  andere, meer gespecialiseerde hulpverleners. 

Algemene voorwaarden

Door een sessie, workshop, evenement of groeitraject te boeken verklaar je jezelf automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​