Een paard liegt nooit! - Chris Irwin​​​​​​​
(channeled by Walter Bruneel)
Joke - Jo - Johanna
​​​​​​​°17-10-1969

The Healing Herd

In mijn werk als fenomenologisch en energetisch coach wordt ik bijgestaan door the Healing Herd, de Trojka of driespan van Latfinga. The Healling Herd is alles wat we waren, zijn en nog zullen worden...

Joke, Jo, Johanna; Dit zijn de drie namen waaronder ik door het leven ga. Waarom drie namen? Elkéén van hen markeert een belangrijke fase in mijn leven. In een naam schuilt een duidelijke frequentie en blauwdruk van het leven van die persoon. Via de betekenis en de nummerologische duiding van iemands voornaam kan je een idee krijgen welke klemtonen hij/zij in dit leven zal leggen. Aan jou de uitnodiging om in te voelen met welke van deze drie namen je me wil aanspreken.

The Healing Horses; Ook zij hebben allen hun zielseigen levenstraject doorlopen en daaruit zeer specifieke coachingkwaliteiten ontwikkeld. Elkéén neemt tijdens een coachingsessie dan ook zijn eigen specifieke taak waar.

Totem- en krachtdieren; Hoewel niet even prominent aanwezig spelen ze op z'n minst een even beduidende rol. Met deze boodschappers werk ik nauw samen, zowel tijdens coachingsessies als in de voorbereidings- en nazorgfase ervan.
Where past and present merge...

De eerste tonen/kleuren die in het oog springen zijn oranje en blauw, die bij mensen geassocieerd worden met respectievelijk de 5e en 2e chakra – deze worden ook wel expressiechakra's genoemd. Ons team is dan ook heel vaak een “helpende poot” bij het uitdrukking geven aan emoties en gedachten die maar al te vaak verstopt zijn, bewust of onbewust. Wij allen werken als een verbonden en toch open structuur, waarbij het zin-geven aan wat er is en het tonen van wat er kan komen altijd vanuit een goed geaarde (de bruine tinten), liefdevolle (het licht rose), creatieve (het turquoise) en gecentreerde (het wit) energie. Evenwicht en balans is te vinden in wat wij zijn en onze diverse soorten, maar ook in Onze expressie: niet zonder reden vind je het diepe aquablauw onderaan, de oceaan van gevoelens, en het goudoranje van creatief en verlicht denken bovenaan. Net zoals binnen jezelf kun je oneindig diep gaan in dit werk, zonder het aanvankelijke beeld uit het oog te verliezen. Zie het als een visitekaartje, een uitnodiging en een spiritueel selfie :).

image-placeholder.png
Soulportret
by Walter Bruneel
the future is illimitable!
In gesprek met mijn andere IK...​​​​​​​
Dino: Getver, wanneer gaat hij eraan beginnen?
Fadista: Alles op z'n tijd Dino, de 'schwingungen", de ferquenties moeten er zijn.
Dino: Ferquenties? Je bedoelt frequenties! Fre!quenties! Fre!
Fadista: Voor mij zijn het ferquenties. Ik ben ook fer-vent voorstander van vrijheid van keuze, net als Joke.
Dino: Zij weet wat frequenties zijn.
Fadista: Ja, ze is er al lang aan onderhevig en aan het ontdekken wat die doen met andere tweevoeters.
Dino: Eerder freak-wenties als je het mij vraagt - soms wil ik niet in hun buurt zijn als ze die spijkers van energie rond zich hebben.
Misty: En jij hebt die nooit Dino? Zij leert ermee omgaan en anderen ook.
Fadista: De ene keer al beter dan de andere keer.
Dino: Hmpf.
Fadista: Wij zijn haar schrijfmateriaal, weet je dat? Via ons kan ze haar gedachten en gevoel neerzetten.
Misty: Oooo, dat is mooi gezegd! Wat betekent het?
Dino: Praatjes! Toon waar het op staat en laat ze er hun plan mee trekken! Joke is een krijgerenergie, geen onzin, recht voor de raap!
Misty: De raap komt uit de mouw.
Dino: ???
Fadista: ??
Misty: Grapje. Joke speelt ook met woorden en altijd zijn er veel strootjes in het hooi, veel stukjes in het geheel die elk een aspect weerspigelen van wat het geheel aan potentieel heeft.
Dino: Ja en ze neemt er soms wat teveel van op haar vork, veel veel veel strootjes.
Fadista: Er zijn dingen die ze leert, ze leert bij, nietwaar? Net als wij - allez, ik toch.​​​​​​​​​​​​​​
Dino: (snuift)​​​​​​​
Misty: Denken jullie dat ze een goed paard is?
Fadista: Wel ze werkt al meer met haar paardenwetenkennis dan met haar mensendenken.
Dino: Hah, laat ze maar eens meelopen met mij.​​​​​​​
Fadista: Dinozzo, leg jij volgende keer maar uit waarom je soms niet wil meelopen met één van haar hordemensen als je zo groot en sterk en slim bent.
Dino: Bwof - zij vertaalt ons - soms hoeft ze het zelfs niet te doen, en is ze er gewoon om ons beschikbaar te stellen om ons te laten reageren op die gek ruikende tweevoeters.
Fadista: Het is (dikker/dieper/groter, dit was moeilijk te vertalen) intenser dan dat - ze zorgt voor de klik tussen wat wij doen en het informatieontvangend gedeelte van de tweevoeter.
Misty: Nochans is het zo gemakkelijk (gloeit op met roze licht)
Dino: (rolt met ogen)
Fadista: Zij kan dat ook! Joke kan dat ook! 
Dino: Wat? Met 'r ogen rollen?
Fadista: Nee lolbroek! In die energie zijn!
Misty: (verandert energetisch van kleur naar lavendel)
Fadista: Ja en dat doet ze als ze meer ruimte nodig heeft of meer ruimte geeft aan de medetweevoeters.
Dino: Ik begin stilaan meer ruimte nodig te hebben wat jullie betreft.
Misty: Wat moesten we eigenlijk doen?
Fadista: Wel we moeten zelf laten blijken wie ze is en wat ze doet.
Dino: Da's onbegonnen werk. Ze doet veel meer dan de anderen vermoeden, ook door niks te doen.​​​​​​​​​​​​​​
Dino(zzo) - Engelse volbloed
°13-04-2008
image-327489-Dino_website-c51ce.w640.jpg

Soms noemen ze me ook wel Dino, omdat ik groot en sterk ben, en gekke kuren kan hebben zoals Dino in de Flintstones. Maar ik ben dé Dino, en ik weet wat ik wil!

Weet jij wat je wil? Hmm... dan beval je me waarschijnlijk - toon me je nieuwe kant, telkens weer, wat je leert, verveel me niet. Ik zal mijn kostbare tijd aan je geven zolang ik nodig acht. Aandacht weg? Dan ik ook! Waarheid accepteren is Zijn accepteren. Net zoals Spelen belangrijk is; jaag je staart achterna, maak capriolen, hang eens het beest uit.

Wees zo belangrijk als je wil en laat het dan allemaal los. Ik heb je al lang gezien, maar hou het nog niet voor bekeken. Ik heb plannen met jou!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Misty - Highlander
°13-04-2008
image-327780-misty_website-6512b.jpg

Ik voel je Hart; misschien dacht je het ooit verloren te hebben, of dat het gekrompen is, of gewond - laat me je helpen het terug te vinden en helder te zetten.

Vaak zal een waas wegtrekken alsof de zon de mistslierten laat oplossen in de vroege ochtend, om de dauw te onthullen, de vele kleine parels in regenboogkleuren die je de schatten tonen die je aanvankelijk niet kon zien.

Een zachte kracht gaat van mij uit, en wachten is mij niet vreemd - maar ik leer je naar voor te stappen vanuit je voelen, met het vertrouwen en de liefde die komt wanneer je weet dat alles gebeurt op het juiste moment. Ik ben klein, maar dapper!​​​​​​​

Fadista - PRE/Cartujano
°11-04-2013
image-327780-misty_website-6512b.jpg

"De kat uit de boom kijken" kan wat vreemd klinken uit de mond van een paard maar dat is wat ik doe. De Schone Schijn zal mij niet lang voor de gek  kunnen houden - of boeien! Ik neem mijn tijd om je te leren kennen, maar heb al snel door wat echt is en wat niet. Ik toon je dat ook.

Ik ga je attent maken op je hogere verbinding en je contact met je hogere doelen, en mogelijk toon ik je dat je daar al mee bezig bent!

Mijn zilvere kleur staat voor bescherming en ook daar kan ik je leren hoe jezelf te beschermen, af te schermen en wat het verschil is tussen grenzen zetten en starheid. Eenvoud kan elegantie weerspiegelen. Eenvoud kan getuigen van focus, en hoe de essentie te benaderen vanuit een attitude van openheid en Eén-Zijn in Eén-voud.

Dat neemt niet weg dat ik ook gevoel voor humor heb en je soms zal beetnemen in je veronderstellingen of inschattingen, alles vloeit, niets staat vast. Flexibiliteit van zijn en denken is mijn forte; maar dit alles vanuit een accepteren van de prachtige mens die jij bent.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Zoë - Shetlander
°01-05-2005
image-327780-misty_website-6512b.jpg

Ja, hier zijn we dan - op het moment dat ik dit doorgeef klinkt net het liedje "Que sera mi vida" - "if you should go go go".

Mijn kleine aap is heel de tijd bij me geweest en we zijn happy hier samen met jullie te kunnen werken, spelen en leren. Hij moet uiteraard niet veel (meer) leren, zelfstandig als hij is, maar af en toe beseft hij toch dat er iemand is die mogelijk wat meer weet in Ponywereld.

Ik kan goed invoelen en aanvoelen hoe je relatie is met iemand, in het bijzonder je kinderen. In de ruime zin van het woord.

Ik weet hoe al dat jong geweld denkt en voelt - vooral voelt, denken is soms een luxe die we ons niet permiteren als we jong zijn hé - en kan je soms een stukje tonen dat geblokkeerd wordt door oogkleppen. Ja, die vervelende dingen die ons soms opgezet worden als we niet afgeleid mogen worden. Wat soms resulteert in dat we alleen nog maa afgeleid worden, en daar zeer volhardend in zijn.

NU, in ieder geval al aangename kennismaking en ga eens dag zeggen aan Conan!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Conan - Shetlander
°18-04-2008
image-327780-misty_website-6512b.jpg

Ik kan je tonen wat klein maar dapper is - wij Shetlanders kunnen twee maal ons gewicht trekken!

Ik ben een robuuste brok eigenzinnigheid met een gouden hart. Ik heb wel m'n eigen idee over de dingen en het kan de nodige tijd en energie vragen om me daar vanaf te brengen, als dat al lukt. Wat concreet betekent dat ik het dan ook wel wil of benieuwd ben naar hoe dat dan wel zou uitdraaien.

Ik laat mijn mam nog steeds denken dat ze de leiding heeft, maar eigenlijk ben ik haar grote beschermer.

Ik kan je heel gemakkelijk tonen hoe mij te vertrouwen of hoe ik jou vertrouw zelfs al vetrouw je jezelf niet altijd. Soms zal ik wel even checken of je er nog bij bent met je aandacht.

Ik kan veel hebben maar niet dat je me als vanzelfsprekend of onbeduidend ziet. Respect is een groot woord voor mij als kleine viervoeter maar het is niet omdat jullie tweevoeters zijn dat ik maar de helft verwacht hé!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

<<terug>>