Enkele getuig​enissen

  • Joke is iemand die recht in je hart laat kijken... Op een manier die je versteld doet staan... Ze laat je innerlijk praten ook al wil je het soms niet horen. Ze omarmt het met veel liefde en begrip... nergens voelde ik me zo veilig en getroost. Ze is een krak in wat ze doet. Ze heeft me laten inzien dat we veel sterker zijn. En dat we ons gerust eens mogen laten gaan... maar dan terug opstaan en ervoor vechten. Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en veel geleerd over mezelf.
******
  • Bonjour Joke. Je voulais te dire c'était spécial le lendemain j'avais beaucoup d'énergie et je me sentais pleine de force. Je ne sais pas si c'est le lieu: la campagne et tes chevaux ou toi ou peut-être les deux.
******
  • Bedankt voor de fijne healing. Ik voelde me echt gerustgesteld en op mijn gemak! Je hebt me heel duidelijk verteld en uitgelegd wat komen ging en wat ik kon verwachten. Mijn probleem van jaren, dat zelfs de dokter niet weg kreeg, is een kleine week weg geweest. Ik weet nu dat ik geduld moet hebben en jou nog enkele healingsessies moet laten doen zodat mijn probleempje eindelijk opgelost geraakt. Bedankt voor je goede zorg!
*****
  • Een maand geleden volgde ik een coachingsessie bij Joke i.v.m. zelfvertrouwen en faalangst. Tijdens de sessie merkte ik hoe sterk het gevoel was dat ik nodig had om samen met Misty de opdracht uit te voeren. Net voor mijn herexamen probeerde ik het gevoel terug op te roepen. Met succes, mijn examen verliep goed.
*****
  • Ik kwam toevallig  ) bij Joke terecht nadat ik op een 2de burn-out afstevende en helemaal niet lekker in m'n vel zat. Ik worstelde met mijn hoogsensitiviteit en vond het heel erg moeilijk om te kiezen voor wat ik belangrijk vond en nodig had. Ik was mijn hele leven lang al een 'pleaser' geweest en geloofde niet in mezelf. Ik ben begonnen met natuurhealing bij Joke, omdat mijn lichaam het echt heel erg nodig had, en later gingen we ook met de paarden werken. Joke heeft een gave in het creëren van een veilige ruimte en het aanvoelen van wat je nodig hebt. Ze kan ook op een liefdevolle, doch kordate manier, de vinger op de pijnlijke plek leggen, zodat ik echt enorme groeistappen kon maken, ook als het even spannend voor me werd. Elke dag herwon in aan energie en zelfvertrouwen. Door de sessies kreeg ik het ene grote inzicht na het andere, kon ik mijn diepe pijn een plek geven en beter omgaan met mijn emoties. Mijn hooggevoeligheid was niet langer een belemmering, maar werd een heuse kracht. Nu ik mijn traject heb afgerond kan ik zeggen dat ik mezelf heb terug gevonden, mijn grenzen meer dan ooit durf aangeven en heldere keuzes kan maken die beter bij mij passen, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Bovendien is het altijd heel fijn om met Joke te kunnen praten: ze is een hele goeie luisteraar en neemt écht de tijd voor je. Kennismaken met de paarden, haar hond en twee lieve konijntjes maakten het nog eens extra leuk voor een enorme dierenvriendin zoals ik . Ik wil Joke dan ook van harte aanbevelen .
*****
  • Ons hondje (13 jaar) is aan een tweede leven begonnen sinds ze behandeld werd met etherische olieën en bachbloesems. Kenissen van ons gaven ons onlangs de opmerking dat het leek alsof ze een verjongingskuur ondergaan had. Voordien sliep ze vaak en diep. Nu lijkt ze opnieuw veel levenslustiger.​
*****
  • Dag Joke, Graag zou ik je willen bedanken voor de mooie ervaring die je mijn dochter gisteren hebt doen beleven. Het deed me zoveel deugd om haar te zien stralen. Het ontroerde mij om haar zo intens gelukkig te zien. Dank je wel hiervoor! Groetjes.