Als dieren spreken konden...

Heeft je huisdier gedragsproblemen ontwikkeld? Vertoont het onverklaarbare angsten lijdt het aan verlatingsangst? Lijdt het ouderdomsklachten of stress, is het ziek of heeft het pijn? Of wil je misschien gewoon bewust met jouw gezondheid, die van je kind of van je dier omgaan?

Dieren kunnen niet spreken althans niet in de ons alom bekende manier, met woorden dus. En toch kunnen ze zoveel meer zeggen als we de moeite doen om werkelijk te luisteren. Communiceren met dieren is helemaal niet zweverig of controversieel, wijlen Franciscus van Assisi kon het al. Het enige wat ervoor nodig is is een goed ontwikkelde intuïtie. De moderne mens is echter te veel verwijderd geraakt van de natuur en dus ook van zijn ware natuur. Door de dagelijkse drukte zijn we haast vergeten hoe het voelt om alleen maar te zijn. Alles en iedereen wordt zo rationeel mogelijk benaderd. Een visie waarmee de kracht van onze intuïtie volledig ondermijnd wordt.

Als dierentolk is het belangrijk om je intuïtie zodanig trainen dat telepathisch communiceren met dieren mogelijk wordtOnbewust zenden wij continue beelden uit naar onze dieren en andersom. Het gebeurt ook wel dat je dier dit bewust doet, wanneer het je iets wil duidelijk maken bijvoorbeeld. Telepathisch communiceren betekent dat je gaat leren je eigen gedachten en gevoelens bewust te onderscheiden van die van anderen. Tijdens zo'n intuïteve communicatie worden deze beelden in woorden, beelden, geuren, smaken, lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens omgezet. Op die manier kunnen eventuele knel- of verbeterpunten ontdekt worden. Vervolgens wordt je dier behandeld met de aangewezen natuurlijke en energetische therapieën of wordt het doorverwezen naar andere vakmensen. Is het nodig om iets aan zijn levenswijze te veranderen? Ook daar omtrent worden adviezen verstrekt.​

Waarmee kan je dier bij ons terecht?
  • gedragsproblemen van dieren
  • opsporen van ziekte of pijn
  • om te ontdekken hoe een dier zich voelt
  • bij onverklaarbare angsten van een dier
  • een nieuwe huisgenoot
  • verhuizing
  • stress
  • stervensbegeleiding
  • ouderdomsklachten
Sessie 60 min.
Sessie 90 min.
Sessie 120 min.
Voordeelkaart 5 sessies (60 min.)
Flesje bloesemremedie
50 euro
70 euro
90 euro
200 euro
15 euro